TENTATIVE

Reports to Commissioners Tuesday, March 26, 2024 HOB #117

Executive Session

(8:30 a.m. – 30 minutes) – Commissioners, HOB #118

Round Table Discussion

(9:30 a.m. – 30 minutes) – All

New Employee Introductions

(10:00 a.m. - 15 minutes) - Ben Pearson / Dale Campbell

- Edgar Renteria, Engineering Technician
- Lucas Peebles, Engineering Technician

Safety Report

(10:15 a.m. – 15 minutes) – Eric Johnson

Safety Health and Improvement Plan (SHIP) Programmatic Report

(10:30 a.m. – 30 minutes) – Craig Bressan

Public Power / Industry Outreach Activity Report

(11:00 a.m. – 30 minutes) – Chuck Allen

Trade Association / Committee Reports

(11:30 a.m. – 12:00 p.m.) – Commissioners

Executive Session (12:00 p.m. – 12:55 p.m.)

Employee Experience Report (after business meeting – 30 minutes) – Thomas Stredwick

Operational Excellence Report

(after business meeting - 30 minutes) - Chris Roseburg

Integrated Operational Services Report (after business meeting – 45 minutes) – Fallon Long

Executive Session (after business meeting)